måndag 1 april 2013

Tacksamhet!

Natten till igår kom vi hem från vår semesterresa. Vi har varit en vecka på Teneriffa. Ätit gott, solat, badat, sett andra saker än i den vanliga vardagen.
Idag känner jag - tacksamhet! Ja, jag är naturligtvis väldigt glad för att vädret var bra, maten god osv, men mest av allt för sällskapet. Vi kan kalla den här typen av resa för "generationsresa". Tre generationer; pensionärer, spädisar, tonåringar och föräldrarna till respektive- ja inte till pensionärerna :) ! Jo, en sådan resa kan ju gå hur som helst. När förutsättningar och förväntningar skiljer sig åt. Men den här blev bra.
Efter att ha bott lite mer än 30 mil från föräldrar och syskon tar jag inte tiden tillsammans för given. Att få dela frukostar och promenader (och sjöfärden där vi mådde "ap-illa") är dyrbart! Och den där känslan av att höra samman. Att tillhöra. Kanske en av de viktigaste. Tack för min familj!
(Tänkte jag skulle skriva lite om den båtturen då allt inte var speciellt rosenskimramde - men det får bli en annan dag!)

Kramar!


3 kommentarer:

Helene Dyrelöv sa...

Härligt att höra att ni haft det så bra. Det är du och ni värda! Jag håller med dig, gemenskap med sin familj är fantastisk!

Anonym sa...

Ja du Jenny, visst känner man tacksamhet efter denna vecka tillsammans.....det lever vi på ett bra tag.
Vilket fint kort på Siggan och Mini!!!
Ska bli jätte kul att följa din blogg nu älskade syster. Ha ett skönt påsklov de sista dagarna!

Jenny Åberg sa...

Tack Helen och Nettan! Ja, nu ska vi fortsätta njuta av påsklov och av att våren äntligen verkar vara på väg!!!