onsdag 30 oktober 2013

Loftsäng och mys!

Ja, men nu ÄR det nästan färdigt på riktigt! Lite spackling och en sista målning bara... Men vi är nöjda och viktigast av allt: Mellantjejen är nöjd! Hon gick raka vägen in i myshörnan, satte sig i hängstolen och drog för gardinen. Och där sitter hon än! 
Loftsängen har vi alltså byggt själva, men använt ikeas trapphylla till grund för just trappan. Vi använde en av våra tidigare "vuxenmadrasser"; resårmadrass med träribbor under, som grund för sängen, eftersom den utgjorde en stabil botten.
Under fotändan på sängen finns mer hyllor för böcker och leksaker. Under huvudänden står skrivbordet. Och i en av plastbackarna har lillasyster satt sig själv. Ja, allt är helt i sin ordning!
Kram!


2 kommentarer:

Unknown sa...

Superfint! Visade dottern som absolut ska ha det likadant! :) Hur gjirde ni med sidorna på sängen? Skruvade fast direkt i resårbotten? Vilar resårbottnen på hyllorna eller hyr har ni fäst sängen på den höjden? Om dufrstår hur jag menar. Mvh Nina

Therese sa...

Hej! Det var ett tag sedan denna gjordes. Är det fortfarande populärt eller har den ändrats? En fundering om du minns höjden mellan golv och sängen. Under liksom. Sedan höjd mellan tak och säng. Mvh Therese