måndag 21 oktober 2013

Tapeter i kubik!

Frost i gräset och på grannens tak! Frisk luft som utlovar en kommande vinter. 
Här inne är det varmt, lugnt och ostädat. I helgen prioriterades renovering, umgänge och vila före dammsugare och mopp!
Renoveringen ja; mannen har mätt och räknat, funderat och funderat en gång till, diskuterat med mig och sedan skridit till verket. Den här "lilla" möbeln hör inte till kategorin enkla projekt på vår lista, men nu äntligen var alla val gjorda och det var dags att förverkliga planerna. Min del i det hela var liten, men jag har åtminstone skött markservicen och försökt hålla barnen därifrån. Efter ett antal timmars arbete återstår nu en strykning med färg. Snart kommer bildbevis!
Jag och barnen tog också en tur till färgaffären för att välja tapeter till den lilla och den stora. Nu har grabben valt: Det blev den här fototapeten som ser ut som ett kollage av kort på New York. Hoppas att han kommer gilla den både i år, nästa år och några år till efter det!
Den kommer från Midbecs katalog Denim & Co, som innehåller en hel del snygga rullar!! Vad sägs om tapeter som ser ut som mjuka gubbskjortor, slitna jeans eller glesstickade tröjor! Mycket mysigt, speciellt så här på hösten. Och ganska trevligt att ha ännu ett sovrum att välja tapeter till...
Kram!Inga kommentarer: