fredag 9 maj 2014

Gångar...

Trädgårdsgången! 
Den kan vara precis hur tråkig som helst. Eller praktisk, vacker och till och med spännande! När den ger säker mark under fötterna. När den leder både stegen och blicken vidare. Och kantas av skenbart vildvuxen grönska. 
Då fungerar gången som ett fantastiskt golv åt trädgårdsrummet. Vare sig den är gjord av grus, sten, trä eller en trave trampstenar.

Stenen...Gruset...
Träet...


Och trampstenarna...


Jo. Vår trädgård skulle må väldigt bra av några nya gångar. Men idag är jag nöjd över att få hjälp med att få ner några amerikanska blåbärsbuskar i marken och hallonen rensade från ett osedvanligt bångstyrigt ogräs. Tack för det!

Kram!

Bilder från Better Homes and Gardens, Midwestliving, 3.bp.blogspot,  bobedre.dk, Spettosapde.blogspot, via Pinterest.

2 kommentarer:

bara anna sa...

Åh så mysigt! Trodde först det var er trädgård och blev väldigt imponerad. Vi har STOR tomt men bara ett endaste litet land med rosor i, gillar inte att ha en massa land att rensa ogräs ur, blir bara ett stressmoment.
Kram

Jenny Åberg sa...

Ja, om det varit från vår trädgård hade jag också varit imponerad :)
Vi har vår trädgård för andra året. Den ser inte alls ut som vi önskar och inte är det någon ide att sätta spaden i jorden heller eftersom grunden behöver dräneras om... Så jag drömmer, inspireras och planerar. Och njuter nog av det lika mycket som av resultatet. Kram!