onsdag 7 maj 2014

Litet kafferep och en jumpsuit!

De senaste veckorna har varit... händelsefattiga! Dagar som avlöser varandra. Den ena efter den andra. Utan någon större skillnad. 
Den rytmen bryts den här veckan av att min mamma här.  Hon far runt här hemma: Dammsuger och bakar bullar. Och åker med glömda gympakläder till grabben. Inte konstigt att hon somnar tidigt på kvällarna! 
Och så fikar hon...och jag. Inte vilket fika som helst ska det vara då. Utan riktigt fika. 
Jag hade tänkt ta med henne till mitt favoritställe: Skyttepaviljongen. En gammal jaktstuga belägen mitt i friluftsområdet här i stan. Som gjord att stiga in i efter en lång promenad bland ortens alla hurtbullar. Sitta en lång stund på en skranglig trästol, äta hembakat bröd och läsa på skylten som skojar och säger: Vi kan inte stava till Dälikato!

Ja, ni förstår; JAG var sugen på fika. Men det var stängt. Tur att de på ICA bakar ganska bra de också. Även om man inte riktigt kan räkna det som hembakt. 
Men en bananbakelse! Är alltid en bananbakelse!Innan någon tror att jag alldeles gått vilse i pensionärslivet så passar jag på att visa den här. Det var den jag ville ha ett maffigt halsband till! En jumpsuit från Zoul som är tillräckligt lång för en person på 174 cm! Det ni!!! Och när jag nu bevisat min ungdomlighet ska jag dyka tillbaka ner på sängen tillsammans med den här. Som hittills infriat mina förväntningar med råge! Och eftersom jag nu för tiden bara läser lite och långsamt, så lär jag ha att göra ett bra tag! Och ha något att se fram emot :)


Kram!

4 kommentarer:

Anonym sa...

Hälsa svärmor , haha

Jenny Åberg sa...

Det ska jag göra 👍

bara anna sa...

Mysigt med mamma på besök!
Den där jumpsuiten kommer du bli ursnygg i, verkar vara ett skönt plagg.
Ha en skön fredag och ta hand om dig.
Kram

Jenny Åberg sa...

Trevlig helg, Anna!