onsdag 11 juni 2014

I firartider!

Idag firar vi systerdotterns student. Att få följa henne och hennes lillasyster genom livet hör till det finaste i mitt liv! 
Att se dem växa upp till trygga tjejer som vet sitt värde, som kan skratta lite åt sig själva, som kan ha roligt med både äldre och yngre, med människor som liknar dem själva och med dem som inte gör det.  Som är vackra på sitt eget sätt och alldeles lagom ambitiösa.
Det är lycka i ordets rätta bemärkelse!


Syster och familj har förberett och fejat i veckor och igår kväll lade vi sista handen vid bordsdekorationerna.
Blå hortensia och blekgula tagetes fick ge studentfärg till borden. Och de vita pappersdukarna pimpades med sidenband i samma färger.


Ballongerna i taket fick lite sällskap av en ljusslinga och ett sånt där blått insektsnät man brukar lägga över jordgubbarna... Det blir förhoppningsvis en stämningshöjare framåt kvällskanten!

Och i det rosavita köket fylldes botten av våningsfatet med rosor, blad och fetbladsväxter.


Nu är paketen inslagna och små tokigheter att hänga runt halsen på en nybakad student klara. Bara en sak återstår: Hela dagen tillsammans! Och att äta tårta, såklart ;)

Kram!


6 kommentarer:

Anonym sa...

Tack Jenny för de fina orden ,
Jag är glad att få vara pappa till denna fina student och även till lillasyster .
Mvh Patrik

Anonym sa...

Jag är så glad att vi kunde dela detta tillsammans!!! Tack för att di gjorde såå fint <3 och så fina ord du skrivit! Love från syster yster!!!

Jenny Åberg sa...

:)!

Jenny Åberg sa...

<3!

Anonym sa...

Åh vad go du är Jenny! Vilka fina ord! Du betyder så mycket för mig (och Stina vet jag), en stor förebild i mycket! Tack för att du hjälpte till med dekorationerna, blev så fint! Tack för presenterna också! Kram <3

Jenny Åberg sa...

Puss på dig!