måndag 8 september 2014

Pepp på skogen, var det ja!

Först: Tack för kommentarer och delningar på föregående inlägg! Vilka möjligheter vi har att åstadkomma något! Tillsammans!

Och nu; en ny vecka!
De stora barnen är lämnade i skolan tillsammans med cyklar, matsäck och lite fjärilar i magen. Och jag och lill-skrutt är hemma igen. 
Nu är det vår stund! Frukt och en kopp kaffe. Bara hon och jag. Precis så mysigt som det låter! Det är fortfarande dimmigt och kyligt ute. Såpass att det nog är läge att tända några ljus...

Och så lite bilder från fredagskvällen. 

Efter min och mannens lilla tur var vi riktigt pepp på skogen. Så pepp att vi gjorde om samma utflykt igen. Men nu tillsammans, allihop.

Men vi tog det säkra före det osäkra: parkerade bilen lite längre upp i backen och åkte i god tid eftersom vi lovat de stora två att hinna hem till favoritprogrammet.

Och det var ju tur! För fredagens tur gick liksom mer vid sidan av än på stigen. Små barn har ju, konstigt nog, inte alls samma känsla för att komma fram till målet eller passa en tid :)

Inte när det finns ormbunkar att gömma sig bakom!Eller en massa blåbär att leta efter!


Som väntade på att bli plockade! 


Av små, små händer. Och som aldrig verkade ta slut!


Så underbart det är att se det där överflödet i skogsskafferiet. Genom barnens ögon.På hemvägen fick vi hjälpas åt att bära och locka. Vi två och två stora barn som ville hem på stört. Men som ändå visade förvånansvärt stort tålamod med en liten som absolut ville gå själv. Åt det ena eller andra hållet. Helst fel håll. 

Men hem kom vi. Med en liten som somnade så fort huvudet landade på kudden! Och två stora som mycket nöjda landade i soffan för fredagsmyset.


Ha en bra start på veckan!

Kram!


5 kommentarer:

Helene Dyrelöv sa...

Myyyyysigt!

Helén i Vilrummet sa...

Vilken härlig dag! Här finns inte så mycket blåbär. Det var för torrt i sommar så det blev inte så många.
Kram Helén

Hanna sa...

Vilken härlig skogsutflykt ni gjort tillsammans!

Hemma på Sjuan sa...

Härligt med utflykt i skogen och så gott med blåbär, kram Suss

Jenny Åberg sa...

Kanske mer svamp neröver?
Kram!